Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

12 ноем. Ултра-персонализация на предлагането, гъвкави, алтернативни решения и лансиране на собствена марка хартии – основни моменти от участието на GM-Print на форума на НАПСФВ
0 406
Ултра-персонализация на предлагането, гъвкави, алтернативни решенияи лансиране на собствена марка хартии – основни моменти от участиетона GM-Print на форума на НАПСФВПо традиция, GM-Print взе участие в есенното, 10-то издание на Международнияспециализиран форум на НАПСФВ, който с проведе във Велингр..
28 март Oт мястото на събитието
0 509
Oт мястото на събитието. Мариан Велев споделя конкретни примери и работещи решения и ценен опит за оптимизиране на разходите и увеличаване на приходите от дигитални изображения върху физически носител. ..
28 март Форум на НАПСФВ във Варна
0 481
Здравейте колеги,Ние сме GM Print и ще участваме с презентация за първи път по време на форума на НАПСФВ във Варна. Предлагаме висококачествени интегрирани решения за крайни и бизнес клиенти:• Системи за фотокниги • Автоматични биговащи машини• Автоматични биговащи и сгъващи машини• Лепящи картони• ..
28 март Международен форум за професионални фотографи и оператори на НАПСФВ в гр. Варна
admin 0 498
Вече сме във Варна! Заповядайте на щанда на GM-Print – тук ще намерите отлично качество, иновативни технологии, персонализирана консултация и оптимални срокове за реализация. Подготвили сме и специални ценови пакети и предложения – валидни САМО в рамките на събитието! Очакваме ви!..
14 ноем. GM-Print представи за първи път на българския пазар компактна машина за подвързване на фотокниги
0 464
MINI CONDOR PLUS е ново поколение машина за подвързване на книги, която вече се предлага и на българския пазар. Посетителите на специализирания форум за фотографи и видеографи, организиран от НАПСФВ, имаха възможност първи да се докоснат до нея.Революционното устройство позволява изключително качест..
25 окт. Щанда на GM-print официален представител на Marcello Strada - Есенен Форум на НАПСФВ
19 окт. Есенен Форум на Професионалните Фотографи, Видеооператори и DJ - 2022
0 298
На щанда ни, по време на Есенния форум на НАПСФВ, ще Ви покажем: - Професионални системи за фотокниги Marcello Strada Srl.- Консумативи- Професионална консултация- Фото книгиОчакваме ви от 24 до 27 октомври в гр. Хисаря! За регистрираните на щанда сме подготвили специална изненада! ..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)