Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

март2024 11-ти МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ НА НАПСФ
0 333
ПОСТА НА Max Bukovski | photographyВ този пост искам да изразя благодарност към организаторите на 11-th International Forum for Professional Photographers and Videographers., който се проведе във Варна. След като няколко години получавах покани от Петър Делийски, тази година не можах да откажа и се..
ноем.2023 Ултра-персонализация на предлагането, гъвкави, алтернативни решения и лансиране на собствена марка хартии
0 970
Ултра-персонализация на предлагането, гъвкави, алтернативни решенияи лансиране на собствена марка хартии – основни моменти от участиетона GM-Print на форума на НАПСФВПо традиция, GM-Print взе участие в есенното, 10-то издание на Международнияспециализиран форум на НАПСФВ, който с проведе във Велингр..
март2023 Oт мястото на събитието
0 1256
Oт мястото на събитието. Мариан Велев споделя конкретни примери и работещи решения и ценен опит за оптимизиране на разходите и увеличаване на приходите от дигитални изображения върху физически носител. Изработване на фото книга за по-малко от 5 минути.Приблизително време за получаване на краен проду..
март2023 Международен форум за професионални фотографи и оператори на НАПСФВ в гр. Варна
admin 0 1125
Вече сме във Варна! Заповядайте на щанда на GM-Print – тук ще намерите отлично качество, иновативни технологии, персонализирана консултация и оптимални срокове за реализация. Подготвили сме и специални ценови пакети и предложения – валидни САМО в рамките на събитието! Очакваме ви!• МАШИНИ ЗА ФОТОКНИ..
ноем.2022 GM-Print представи за първи път на българския пазар компактна машина за изработване на фотокниги
0 1168
MINI CONDOR PLUS е ново поколение машина за подвързване на книги, която вече се предлага и на българския пазар. Посетителите на специализирания форум за фотографи и видеографи, организиран от НАПСФВ, имаха възможност първи да се докоснат до нея.Революционното устройство позволява изключително качест..
окт.2022 Щанда на GM-print официален представител на Marcello Strada
0 737
Компанията поддържа портфолио от висококачествени консумативи за фотокниги, които са безаналог на пазара. GM Print е официален представител на Marcello Strada Srl, лидер в сегментав Европа и със силно развита дистрибуционна мрежа в глобален мащаб.Дългогодишният опит, най-новите технически решения и ..
окт.2022 Есенен Форум на Професионалните Фотографи, Видеооператори и DJ - 2022
0 660
На щанда ни, по време на Есенния форум на НАПСФВ, ще Ви покажем: - Професионални системи за фотокниги Marcello Strada Srl.- Консумативи- Професионална консултация- Фото книгиОчакваме ви от 24 до 27 октомври в гр. Хисаря! За регистрираните на щанда сме подготвили специална изненада! • МАШИНИ..
юли2022 СОФИЯ-ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МАШНИ ЗА ФОТО КНИГИ-MARCELLO STRADA
0 183
Материализиране на преживяването или защо печатните фотографски формати набират все по-голяма скорост днес.Първият по рода си семинар на тема „Как да повишим продажбите на своите фотографски продукти?“ се проведе в София със специалното участие на Марчело Страда. Гост-лекторът от Италия има над 30 г..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)