Menu
Your Cart

ПРИНТЕРИ - EPSON

ПРИНТЕРИ - EPSON

ПРИНТЕРИ - EPSON

ПРИНТЕРИ - EPSON

Epson EcoTank L3210Безпроблемно печатане, сканиране и копиране у дома – резервоарите за мастило с ултрависок капацитет позволяват безпроблемно презареждане, а бутилките тип „ключ“ са проектирани така, че да може да се постави само правилният цвят. Технологията Micro Piezo без нагряване намалява потр..
380.00лв.
Epson EcoTank L8050С ултраниската цена на снимка и мобилния печат, този бърз мастиленоструен принтер без касети е идеален за фотопечат A4 с голям обем. С компактен дизайн, бутилки с ключ и предни резервоари за мастило за по-лесно пълнене с мастило, L8050 предлага на фотографите лесно за използване р..
744.00лв.
Epson EcoTank L8160Дайте воля на творческия си устрем с невероятни снимки и документи във формат A4 на невероятно ниска цена на страница. Печатайте, копирайте и сканирайте с лекота с помощта на цветния сензорен екран с размер 10,9 см, 5-посочно боравене с медиии иновативната 6-цветна система за маст..
978.00лв.
Epson EcoTank L18050Бърз и богат на функции, този 6-цветен А3 фото принтер ви осигурява високо качество, голяма производителност и лесен печат на ниска цена. Той е идеалното решение за печат на снимки, сканиране и копиране, тъй като има лесна система за пълнене без касети и разполага с функция за мо..
1,188.00лв.
EДайте воля на творческия си устрем с невероятни снимки и документи във формат A3+ на невероятно ниска цена на страница. Печатайте, копирайте и сканирайте с лекота с помощта на цветния сензорен екран с размер 10,9 см, 5-посочно боравене с медии и иновативната 6-цветна система за мастило. Без касети ..
1,270.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)