Menu
Your Cart

ПРИНТЕРИ

Открийте иновативния свят на печатането с нашите принтери. Нашите принтери са с висока производителност и надежност, предоставяйки висококачествени печатни решения за всеки дом или офис. Независимо дали търсите бързо и качествено цветно печатане или желаете да осигурите безпроблемна работа на вашия офис, нашите принтери ще ви предоставят изключителна функционалност и удобство. От компактния и стилен дизайн до разнообразните функции за връзка и управление, нашият асортимент от принтери е създаден, за да отговори на вашите изисквания за професионално и лесно печатане."

Canon PIXMA G540Еднофункционален принтер за висококачествен печат на снимки с възможност за производство на големи обеми на изключително ниска цена. Шест багрилни мастила: високо качество и бързина - Нови червени и сиви мастила за подобрена цветова гама и висококачествен печат на снимки. Касета за п..
499.00лв.
Canon PIXMA G640МФУ за висококачествен печат на снимки с възможност за производство на големи обеми на изключително ниска цена. Шест багрилни мастила: високо качество и бързина - Нови червени и сиви мастила за подобрена цветова гама и висококачествен печат на снимки. Касета за поддръжка - Потребител..
599.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)