В този пост искам да изразя благодарност към организаторите на 11-th International Forum for Professional Photographers and Videographers., който се проведе във Варна. След като няколко години получавах покани от Петър Делийски, тази година не можах да откажа и се включих в това приключение.
Петър Делийски, Tsvetelina Deliyska, Borqna Deliyska и целият организационен екип наистина се потрудиха максимално, за да направят събитието ползотворно. Интересни лектори. Щандове с много фирми, предлагащи техника и услуги.
Запознах се с много колеги от цяла България. Обменихме безценен опит и най-вече, като човек, който снима изцяло на естествена светлина, успях да си допълня знанията с нови техники за игра с изкуствени източници.
Посетих курса на Kemran Shiraliev, руски фотограф с портфолио, което впечатлява. Той наистина е професионалист и споделяше своите знания без ограничения. Помагаше при практиката и изобщо се раздаде човека.
Бяха осигурени и страхотни модели в лицето на Claudia Karadjova и Нед Стоянов , които не знам как издържаха на всичките молби на групата. Светенето в очите... Застани така, погледни така... Благодаря и на тях за търпението.
Изключително положително впечатление от цялото събитие. Радвам се, че мога да покажа няколко фотографии направени по време на форума/курса:) Без капка естествена светлина. Надявам се, че новите умения ще бъдат добре възприети от нашите клиенти.
И не на последно място:) Голяма изненада беше за мен, когато спечелих награда от томболата. Имаме си нов принтер предоставен от GM-print.eu
Както казват руснаците: "Век живи, век учись!"

 МАШИНИ ЗА ФОТОКНИГИ
 ДВУСТРАННО ЛЕПЯЩИ КАРТОНИ
 ДВУСТРАННО ЛЕПЯЩО PVC
 МАСТИЛА ЗА ФОТО ПРИНТЕРИ
• ФОТО ХАРТИИ
 СУБЛИМАЦИОННИ ХАРТИИ
• АРТ МЕДИИ
• КАНАВИ И ЛАКОВЕ ЗА ФИНИШЪР
 СТРУКТУРНИ ФОЛИА ЗА СТУДЕН ЛАМИНАТ
 ДВУСТРАННО ЛЕПЯЩ ПРОЗРАЧЕН ФИЛМ
• ЛЕПИЛА
• ЛЕПЯЩИ ЛЕНТИ
 КАПИТЕЛ БАНД
• ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ
• ФОТО ПЕЧАТ
 ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ
 ПРИНТЕРИ
 ТЕРМО ПРЕСИ
 ТОПЪЛ ПЕЧАТ И ПРЕГЕ