MINI CONDOR PLUS е ново поколение машина за подвързване на книги, която вече се предлага и на българския пазар. Посетителите на специализирания форум за фотографи и видеографи, организиран от НАПСФВ, имаха възможност първи да се докоснат до нея.

Революционното устройство позволява изключително качество и прецизност при работа с custom размери.

Машината е с пневматична система, произведена в Италия и с възможност за подвързване на до 40 и повече страници с висококачествен печат. GM-Print, официален дистрибутор за България, предлага пълна гама от машини за производство на фотокниги, съобразени с нуждите на бизнес клиентите.

В портфолиото на компанията са двустранно лепящи висококачествени картони, които са проектирани със smart технология. Тя свежда до минимум риска от загуба на материал при неволни грешки. По този начин потребителят получава отлично съотношение цена-качество и може да оптимизира своите разходи.

GM Print предлага висококачествени интегрирани решения за крайни и бизнес клиенти в следните направления:

 МАШИНИ ЗА ФОТОКНИГИ
 ДВУСТРАННО ЛЕПЯЩИ КАРТОНИ
 ДВУСТРАННО ЛЕПЯЩО PVC
 МАСТИЛА ЗА ФОТО ПРИНТЕРИ
• ФОТО ХАРТИИ
 СУБЛИМАЦИОННИ ХАРТИИ
• АРТ МЕДИИ
• КАНАВИ И ЛАКОВЕ ЗА ФИНИШЪР
 СТРУКТУРНИ ФОЛИА ЗА СТУДЕН ЛАМИНАТ
 ДВУСТРАННО ЛЕПЯЩ ПРОЗРАЧЕН ФИЛМ
• ЛЕПИЛА
• ЛЕПЯЩИ ЛЕНТИ
 КАПИТЕЛ БАНД
• ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ
• ФОТО ПЕЧАТ
 ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ
 ПРИНТЕРИ
 ТЕРМО ПРЕСИ
 ТОПЪЛ ПЕЧАТ И ПРЕГЕ

Компанията поддържа портфолио от висококачествени консумативи за фотокниги, които са без аналог на пазара. GM Print е официален представител на Marcello Strada Srl, лидер в сегмента в Европа и със силно развита дистрибуционна мрежа в глобален мащаб.

Дългогодишният опит, най-новите технически решения и стремежът към качествена и прецизна изработка, утвърдиха GM Print като надежден и доверен партньор в редица творчески и бизнес проекти.

Статията в "Твоят Бизнес"